home | zoeken | agenda | over bijzonder welkom | sitemap | contact | inloggen

Bijzondere ervaringen tijdens het snoezelen

Heeft u wel eens uw stemgeluid omgezet zien worden in lichteffecten? Altijd al een keer in een ballenbad willen liggen? Of benieuwd hoe u kunt lopen op muziek? In het snoezelcentrum van ’s Heeren Loo in Wekerom kunt u het allemaal ervaren.

U komt het snoezelcentrum binnen via een matig verlichte gang. De lichtintensiteit kunt u zelf beïnvloeden. U loopt op een lichtvloer die reageert op de muziek, elke verandering in toon is te zien op deze vloer. Elke kleur licht heeft zijn eigen temperatuur. In het midden van deze lichtvloer vindt u een voetcarillon: bij elke stap die u zet licht de vloer op in verschillende kleuren en klinken er diverse tonen of geluiden.

Vervolgens kunt u verschillende ervaringen opdoen in diverse ruimtes. U kunt uw reuk prikkelen bij de geurtafels en de geurwand of visuele prikkels ervaren in de vloeistofprojectieruimte. In een witte kamer wordt uzelf onderdeel van de projectie. Allerlei lichtkleuren en –vormen kruipen over uw lichaam waardoor u één met de omgeving wordt. Bubble-units, fiberglaslampen en fluorescerende gordijnen en spiegels versterken het visuele effect.

In een andere ruimte kunt u heerlijk zitten of liggen op een zachte vloer van 15 cm dik of in een groot waterbed met een klankbodem. Door de watermassa worden de klanken van de muziek of uw eigen stem intensief aan uw lichaam overgedragen.

De trilvloer en de lichtwand zijn ook het ervaren waard. Elk geluid, zelfs een kuchje, wordt omgezet in een lichtbeeld en een voelbare trilling. Er zijn bezoekers die zo hard mogelijk schreeuwen om het effect zo groot mogelijk te maken.

In het ballenbad blijft u als het ware drijven op 60.000 kunststofballetjes. Hoe meer u beweegt hoe meer u wegzakt in de ballenmassa. Bij niet al te krachtige bewegingen blijft u zweven en zakt u niet verder weg.

Gastenboek: 3 reacties

Plaats een reactie

Annita
op 19-05-2014 15:13

Hallo,
Bij het zoeken op het internet van een snoezelruimte las ik de 's Herenloo een snoezelruimte heeft van 400 m2. Klopt dat?
Waar is de locatie en wat zijn openingstijden en prijzen?
Groetjes Annita

Angelia
op 16-02-2014 11:15

Hallo,

Mijn naam is Angelia en probeer een leuk uitje te regelen voor mijn werk. Ik werk in de gehandicaptenzorg met clienten met een meervoudige beperking.

Het gaat om ongeveer 7 clienten.

Mijn vraag is wat is de totaal prijs hiervan en hoelang denk je dat we de snoezelruimte kunnen reserveren?

Alvast bedankt voor uw reactie

Groetjes Angelia

Chantal
op 07-09-2012 14:55

Hallo readactie,

Ik had een vraag. Ik heb vroeger mijn kinderfeestje in jullie sport hal gehouden, kan dit eventueel nog steeds? Kan het namelijk niet echt vinden op internet of dat er nog is. Mijn oppas moeder wou dit vraag weten voor haar kind.

Ik hoor graag van jullie.

Groetjes Chantal


Schrijf een reactie(wordt niet getoond op de site)


Categorie kunst Categorie vrije tijd

Behoort bij subcategorieën

theater, ontspanning

Organisatie

's Heeren Loo Zorggroep
www.sheerenloo.nl


Adres

Apeldoornseweg 60
6733 SC Wekerom
0318 – 593 593
Gelderland
Receptie.mnw@sheerenloo.nl
www.sheerenloo.nl

Routebeschrijving


Locatie-info

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 12.00-13.30 uur en na 16.00 uur. In het weekend en tijdens vakanties is het snoezelcentrum de hele dag toegankelijk.

Reserveren: reservering vooraf is noodzakelijk. U kunt dit telefonisch doen: 0318 – 593 593 of per e-mail: Receptie.mnw@sheerenloo.nl

Kosten: € 40,00 per uur.

Wij zijn rolstoeltoegankelijk.

Tip: het snoezelcentrum is een leuke activiteit voor kinderfeestjes!


Deze pagina delen


 
Volg Bijzonder Welkom op Twitter Volg Bijzonder Welkom op Twitter
|
|