home | zoeken | agenda | over bijzonder welkom | sitemap | contact | inloggen

Kaarsenmakerij De Punt

Kaarsenmakerij De Punt in Soest is één van de grootste ambachtelijke kaarsenmakerijen van Nederland.
De Punt is onderdeel van Amerpoort, organisatie voor dienstverlening aan mensen met een beperking in de provincie Utrecht en ’t Gooi.

Met veel creativiteit en groot plezier maken vijftien mensen met een verstandelijke beperking kaarsen in de meest uiteenlopende vormen, kleuren en prijzen. De kaarsen van De Punt zijn allemaal met de hand gemaakt en dus stuk voor stuk origineel. In een gewone winkel zijn ze niet te vinden. Het assortiment is enorm.

Voor bedrijven zijn de kaarsen een ideaal relatiegeschenk. Desgewenst kunnen ze geleverd worden in de bedrijfskleur en met opdruk van het logo. Voor iedereen is er een kaars op maat!

Gastenboek: 5 reacties

Plaats een reactie

fia van rouwendaal
op 29-03-2015 15:07

U wilde graag meer informatie over de najaarmarkt. Wat ons het beste lijkt. is dat U op 25 met a.s. naar de voorjaarsmarkt in het Gagelgat gaat. Dan kunt u zien wat de markt is. Zijn er dan nog vragen hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Fia van Rouwendaal.

Tanja Northausen
op 06-12-2014 19:33

Goedendag,
Mijn dochter wordt in december 8 jaar. Zij zou graag haar verjaardagsfeestje bij u houden. Kunt u mij over de mogelijkheden informeren? (Kosten, tijd, aantal kinderen, etc.). Het zal waarschijnlijk in januari gevierd gaan worden.
Ik hoor graag van u.
Met vriendelijke groet,
Tanja Northausen

kaarsenmakerij de punt
op 26-03-2014 22:41

hoi Claudia, je kunt het beste mailen naar de.punt@amerpoort.nl. Daar lezen we de mail. Deze mails komen helaas niet bij ons aan.
met vriendelijke groet team kaarsenmakerij de punt

Claudia Berrevoets
op 18-03-2014 15:11

Goedemiddag.
Mijn oudste dochter Leeloo wordt 9 jaar vond kaarsen naken leuk op Texel. Zij wilt op 2 april a.s. haar kinderfeest vieren. Zou u mij willen laten weten wat de kosten zijn en tijdstip van aanvang?
Bvd
grt Claudia
claudia.berrevoets@tiscali.nl
0628232996

Ingrid plagge
op 31-07-2012 22:33

Goedenavond,
zag op jullie site dat jullie op woensdag kinderfeestjes geven. Kunt u mij verteleen hoe laat dit is, wat het kost en met hoeveel kinderen je minimaal moet komen.
het zou gaan om een feestje in september. Wij zelf zijn woonachtig in Houten waar ze een continurooster hebben tot 14.15. Ik hoop van u te horen.


Schrijf een reactie(wordt niet getoond op de site)


Categorie winkel

Behoort bij subcategorieën

kunstnijverheid-cadeauwinkel

Organisatie

Amerpoort
www.amerpoort.nl


Adres

Di Lassostraat 65
3766 EB Soest
035-60 32 709
Utrecht
de.punt@amerpoort.nl
www.amerpoort.nl

Routebeschrijving


Locatie-info

De Punt is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 15.00 uur.
Op woensdagmiddag biedt De Punt kinderen de mogelijkheid om hun verjaardag in de kaarsenmakerij te vieren. Na een rondleiding maken zij onder begeleiding van één van de medewerkers zelf tafelkaarsen en een gietkaars. Voor groepen volwassenen is er de mogelijkheid om een workshop te volgen.


Deze pagina delen


 
Volg Bijzonder Welkom op Twitter Volg Bijzonder Welkom op Twitter
|
|