home | zoeken | agenda | over bijzonder welkom | sitemap | contact | inloggen

Bakkerij de Werkspecht

Op zoek naar lekkere broodjes of heerlijk gebak? Dan zit u goed bij de Bakkerij van De Werkspecht. De warme bakker is specialist in het bakken van vele soorten brood en banketproducten.

Bakkerij de Werkspecht bakt zoet en hartig voor elke gelegenheid. In de bakkerij komt de geur van versgebakken brood en banket u dagelijks tegemoet. De medewerkers bereiden de producten vrijwel helemaal zelfstandig. Dat gebeurt op professionele en traditionele wijze. En niet alleen voor uw dagelijkse halfje brood kunt u bij De Werkspecht terecht. Er is ook een uitgebreid assortiment luxe broodjes, banket en koekjes. De producten komen uit de oven zoals u ze graag ziet en proeft. Nog warm en lekker ruikend. Kent u onze gevulde koeken al? Werkelijk om te smullen! Ontdek de volle smaak en geniet van ons ambachtelijk gebakken brood en banket. Onze bakkers staan graag voor u klaar.

De bakkerij levert ook aan bedrijven. De bakkers hebben ervaring met het bereiden van bijvoorbeeld 3000 oliebollen of 200 amandelletters.
U kunt u bestelling telefonisch doorgeven. Dat kan een dag van te voren of voor 9.00 uur 's ochtends. De bestelling ligt 's middags voor u klaar.

Bij De Werkspecht kunt u betalen met de Reinaerde klantenkaart. U krijgt dan altijd 10% korting op uw bestedingen.

De Werkspecht is onderdeel van Reinaerde, een zorgorganisatie die zich richt op kinderen, jeugd en volwassenen in de regio Utrecht.

Gastenboek: 4 reacties

Plaats een reactie

Claudia Prange
op 14-11-2013 13:03

Bakkerij de Werkspecht bakt heerlijke lekkernijen voor de proeverij op het vrijwilligersfeest van de Sticht Vecht en verzorgt tevens de koekjes bij de koffie en de zoute snacks voor bij de borrel! Fijn zo'n goede samenwerking!

Joop Leurs
op 01-09-2013 12:08

Voor de Werkspecht is het van levensbelang in deze tijd dat u ze steunt met de aanschaf van brood en zo meer. Ik ondervind dagelijks aan den lijve dat het brood wat men maakt écht goed is.
Of het nu appel of slagroom taart is, het smaakt of je het zelf hebt gemaakt.
Steunen dus die Werkspecht!

Celine
op 27-08-2013 15:17

Ik haal iedere week brood bij de Werkspecht, het smaakt erg goed! Ik steun graag dit mooie initiatief.

José Groenheijden
op 04-11-2011 15:35

Gisteravond koeken en (kerst)stol geproefd van De Werkspecht : héérlijk !. Je proeft de liefde voor het bakkersambacht erboven uit. Mooi dat op deze manier mensen met een beperking gemotiveerd worden om een prachtig vak te leren !.


Schrijf een reactie(wordt niet getoond op de site)


Categorie winkel

Behoort bij subcategorieën

bakker

Organisatie

Reinaerde
www.reinaerde.nl


Adres

Spechtenkamp 231
3607 KN Maarssenbroek
0346 - 58 39 00
Utrecht
bakkerijwerkspecht@reinaer...
www.reinaerde.nl

Routebeschrijving


Locatie-info

Openingstijden maandag tot en met vrijdag 8.30 - 17.00 uur
De bakkerij is geopend van 8.00 tot 16.30 uur.


Deze pagina delen


 
Volg Bijzonder Welkom op Twitter Volg Bijzonder Welkom op Twitter
|
|